MOGENS JENSENS HJEMMESIDE

 

 

 

 

 

 

 

Start
Op
Program
Sange
Billeder-1

 

60 års skolefesten den 7. juni 2012

 

Klik for at se:

Programmet

Sange

Billeder

 

 

Vi mødtes kl. 11 hos »Fuzhou« og fik sagt pænt go'daw til hinanden. Aase var vild med at komme i Dagbladet, så Mogens havde allieret sig med journalist Henrik Lind Jørgensen, som kom og interwiede os og tog nogle billeder. Efter en let, men dejlig frokost, dagens sange og en masse snak, drog vi til Tvis, hvor vi så det enorme foretagende »ACTONA«. Her så vi først lidt af kontoret og lageret, inden vi beså det imponerende 5700 kvm. store showrum i 3 etager. Dette fantastiske syn blev skyllet ned med kaffe og «hjemmebag«, mens Michael fortalte om firmaet og dets enorme vækst.
Der var indlagt et par overraskelser, som ikke stod i programmet, da de var afhængig af vejret, men da vejret var med os kørte vi ned til den gamle »Tvis Mølle«, her ventede vi på 3 der ikke var for godt kendt i området og endte med at tage nogle gruppebilleder af de der var der. Derefter kørte vi op på en næsten ny grillplads ved Tvis bro, hvor der er en fantastisk udsigt over søen, her fik vi et glas »Skum« og hjemmebagt kransekage.
Til sidst kørte vi på Golfbanen, ikke for at spille golf, men for at indtage middagen i restaurant »Falling Water«. det er et rigtigt hyggeligt sted, udsigten er fantastisk og maden både god og flot anrettet. I indbydelsen stod at det nok var sidste gang vi arrangerede en skolefest, 60 år er jo faktisk mange år, men vi blev alligevel enige om at prøve igen om 2 år (2014), hvis ellers helbredet er til det. Vi kommer jo alle længere og længere ud »på pinden«. Det trak lidt ud med afslutningen, vi havde jo så meget at fortælle hinanden. Denne gang havde vi fået 3 »nye« med, de møder sikkert også op næste gang.

 

Klik for at se:

Programmet

Sange

Billeder

Top

 

Retur til skolefester     Til top       Retur til billedoversigt